Фахівцями Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області проведено профілактично-роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання сільськогосподарської галузі.

26 липня 2024
✅ Фахівцями Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області проведено профілактично-роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання сільськогосподарської галузі.
👉🏻 Інспектори надали детальні роз’яснення щодо норм трудового законодавства, зокрема вимог щодо укладення трудових договорів, дотримання правил охорони праці та забезпечення безпечних умов праці для всіх працівників, включаючи сезонних. Було акцентовано на важливості забезпечення соціальних гарантій для працівників та недопущення випадків незаконного звільнення або скорочення.
Також було звернуто увагу на необхідність своєчасної виплати заробітної плати та інших обов’язкових виплат, а також надання відпусток відповідно до законодавства. Працівникам господарств було роз’яснено їхні права та обов’язки, а також процедури звернення до контролюючих органів у разі виявлення порушень.
📲 Більше інформації на порталі – https://pratsia.in.ua