Фахівцями відділу з питань безпеки праці Південного регіону Західного міжрегіонального управління, проведено технічну консультацію в ТОВ «АРС» -«Будівельний супермаркет», що знаходиться в м. Золочів на тему – «Дотримання вимог, щодо стану безпеки праці у суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність у торгівлі»

05 вересня 2023
✅Фахівцями відділу з питань безпеки праці Південного регіону Західного міжрегіонального управління, проведено технічну консультацію в ТОВ «АРС» -«Будівельний супермаркет», що знаходиться в м. Золочів на тему – «Дотримання вимог, щодо стану безпеки праці у суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність у торгівлі».
👉Дотримання вимог, щодо стану безпеки праці полягає збереженні здоров’я працівників від шкідливих і небезпечних виробничих факторів, не допущення травматизму. Травматизм на виробництві стає можливим внаслідок незадовільної організації виконання робіт, безвідповідального ставлення до вимог охорони праці та низького рівня вимогливості з боку керівників підрозділів щодо виконання кожним працівником своїх функціональних обов’язків з охорони праці.
📍Головне завдання роботодавця, незалежно від форм власності, виду діяльності, господарювання – це життя і здоров’я працівника. Однак, працівникам потрібно пам’ятати, що їхня безпека насамперед залежить від них самих і від усвідомлення важливості дотримання вимог безпеки.
📲Отримати більше інформації про трудові відносини під час воєнного стану – https://dsp.gov.ua/podolannia-nelehalnoi-zainiatosti/ та на інформаційному порталі https://pratsia.in.ua