Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці надано консультацію комунальному підприємстві «Дрогобичводоканал » з питань виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатації машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки

14 лютого 2023
Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці надано консультацію комунальному підприємстві «Дрогобичводоканал » з питань виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатації машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.
Під час заходу роз’яснено «Порядок видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки» зі змінами до доповненнями.
Наголошено на необхідності проводення тренувальних занять по виконанню робіт в колодязях та камерах. Не допускається виконання робіт у каналізаційних насосних станціях, колодязях, колекторах працівниками, які не пройшли навчання та перевірку знань з безпечного ведення робіт, медичного огляду, а також без належних засобів індивідуального захисту, аналізу загазованості та вентилювання місць проведення робіт.
Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, інспектори Держпраці рекомендували шукати на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua