Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено технічну консультацію з питань охорони праці на підприємстві хлібопекарської промисловості

01 листопада 2023
✅Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено технічну консультацію з питань охорони праці на підприємстві хлібопекарської промисловості .
👉Акцентовано увагу на виконанні вимог Закону України «Про охорону праці», ”Правилах безпеки для виробництва хліба, хлібобулочних та макаронних виробів”, «Правилах охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском», «Правилах охорони праці на автомобільному транспорті».
📌Обговорено актуальні питання, які сприятимуть забезпеченню функціонування підприємства в умовах військового стану та, як наслідок, нинішньої енергетичної кризи.
➡️Роботодавця поінформовано, що з 03.01.2023 року Держпраці спільно з Мінекономіки запроваджено отримання дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки в електронному вигляді через Портал електронних сервісів Мінекономіки.
📲 Посилання на інформаційний портал www.pratsia.in.ua