Головне управління Держпраці у Львівській області та Міграційна поліція Львівської області проведуть спільні заходи, спрямовані на запобігання торгівлею людьми

19 вересня 2022
✅ Головне управління Держпраці у Львівській області та Міграційна поліція Львівської області проведуть спільні заходи, спрямовані на запобігання торгівлею людьми
Сьогодні, за участі в.о. начальника ГУ Держпраці у Львівській області Оксани Єзерської у Головному управлінні ДМС у Львівській області відбулась робоча зустріч з метою посилення співпраці у напрямку подолання незадекларованої праці та недопущенню створення умов для торгівлі людьми.
🤝 Під час зустрічі посадовці домовились про спільні заходи із попередження торгівлі людьми, удосконалення обміну інформацією у виявленні випадків примусової праці. Обговорили план спільних дій щодо зниження рівня незадекларованої праці, нелегального працевлаштування та узгодили план проведення інформаційно-роз’яснювальних заходів серед суб’єктів господарювання безпосередньо у районах області.
➡️ В.о. начальника ГУ Держпраці у Львівській області Оксана Єзерська поінформувала колег щодо результатів інформаційної кампанії, націленої на протидію торгівлі людьми. Загалом посадовцями надано роз’яснення понад 252 тисячам осіб. Серед них розповсюдили майже 35 тисяч екземплярів друкованої продукції. Водночас розміщено 50 сіті-лайтів, білбордів щодо протидії використання примусової праці та трудової експлуатації.
📲 Як протидіяти торгівлі людьми – на інформаційному порталі Держпраці: www.pratsia.in.ua