ГУ Держпраці у Львівській області запрошує долучитись до флешмобу #Працюю_безпечно!

26 квітня 2021

Стартуємо вже сьогодні!

Напередодні відзначення Всесвітнього дня охорони праці, ГУ Держпраці у Львівській області запрошує долучитись до флешмобу #Працюю_безпечно!.

Мета акції – привернути увагу суспільства до питань охорони праці . Таким чином учасники декларують, що дбають про свою безпеку та інших закликають дотримуватися правил охорони праці і використовувати засоби індивідуального захисту під час роботи.

Статистика свідчить, що у переважній більшості причинами настання нещасних випадків є невиконання вимог інструкції з охорони праці, порушення трудової та виробничої дисципліни, невиконання посадових обов’язків, незастосування засобів індивідуального захисту та порушення технологічного процесу.

Отже, роботодавцям наголошуємо на обов’язку створення на усіх робочих місцях безпечних умов праці.

Працівників закликаємо подбати про власну безпеку!

Що потрібно, щоб приєднатися до флешмобу?

Все дуже просто!

Слід сфотографуватися у засобах індивідуального захисту і завантажити це фото у Facebook, використовуючи хештег #Флешмоб _працюю_безпечно! або надіслати фото на скриньку zmi.gudp.lviv@ukr.net.
Ми розпочинаємо, а ви долучайтеся!

Нагадаємо, відповідно до Указу Президента від 18.08.2006 № 685/2006  щороку 28 квітня в Україні відзначається День охорони праці.

#Працюю_безпечно!

#Флешмоб _працюю_безпечно!