Інформаційна кампанія «Виходь на світло!» на території Рава-Руської ТГ

09 вересня 2022
? Інформаційна кампанія «Виходь на світло!» на території Рава-Руської ТГ
Інспекторами Головного управління Держпраці у Львівській області проведено превентивний захід з міським головою Рава-Руської ТГ щодо змін в законодавстві про працю, в тому числі: оплати праці, надання відпусток, залучення нових працівників замість евакуйованих, звільнень та прийому на роботу, встановлення режиму роботи, виконання посадових обов’язків в умовах воєнного стану та інше.
? Під час інформаційного відвідування інспекторами акцентовано увагу на можливості отримання безкоштовної професійної консультативної допомоги в сфері повноважень та наголошено на важливості декларування трудових відносини з найманими працівниками, тому що тільки офіційне працевлаштування гарантує працівникам гідні умови праці, захист трудових прав та соціальних гарантій, тощо.
? Наприкінці заходу погоджено розміщення матеріалів інформаційної кампанії «Виходь на світло», спрямованої на інформованість населення.
? Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, інспектори Держпраці рекомендували шукати на на порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашій сторінці у  Facebook