Інформаційна кампанія «Виходь на світло!» на території Східницької ТГ Дрогобицького району

14 вересня 2022
? Інформаційна кампанія «Виходь на світло!» на території Східницької ТГ Дрогобицького району
Інспектором Головного управління Держпраці у Львівській області проведено превентивний захід з селищним головою Східницької ТГ щодо змін в законодавстві про працю, в тому числі: оплати праці, надання відпусток, залучення нових працівників замість евакуйованих, звільнень та прийому на роботу, встановлення режиму роботи, виконання посадових обов’язків в умовах воєнного стану та інше.
? У рамках заходу інспектором здійснено інформаційні відвідування серед суб’єктів господарювання на території Східницької ТГ з метою надання професійної консультативної допомоги та акцентуванні уваги на важливості декларування трудових відносини з найманими працівниками, тому що тільки офіційне працевлаштування гарантує працівникам гідні умови праці, захист трудових прав та соціальних гарантій, тощо. Охоплена аудиторія – 10 роботодавців та їх працівники.
? Наприкінці заходу із селищним головою Східницької ТГ погоджено розміщення публікацій на офіційному сайті громади, банерів та відеоролика «Виходь на світло!».
? Більше інформації з питань організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо – на порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашій сторінці у  Facebook