Інспекторами відділу гірничого нагляду Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці прийнято участь в комісії ТОВ «Бурова компанія «Горизонти» щодо готовності та введення в експлуатацію змонтованого бурового верстату IDECO SBS DIR-806 (вантажопідйомністю 160т) для буріння свердловини № 34 В. Масловецька в Львівській області

23 листопада 2023
✅Інспекторами відділу гірничого нагляду Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці прийнято участь в комісії ТОВ «Бурова компанія «Горизонти» щодо готовності та введення в експлуатацію змонтованого бурового верстату IDECO SBS DIR-806 (вантажопідйомністю 160т) для буріння свердловини № 34 В. Масловецька в Львівській області.
👉Участь в комісії представника Держпраці, для введення змонтованої бурової установки в роботу, здійснюється після повної готовності бурової установки, її випробування, обкатування всього обладнання, за наявності документації з охорони праці та промислової безпеки та укомплектованої бурової бригади. Готовність до пуску бурової установки в роботу здійснюється за рішенням комісії, згідно наказу по підприємству.
✔️Принагідно проведено превентивний захід щодо безпечного виконання робіт, експлуатації машин, механізмів, устаткування в нафтогазодобувній промисловості та обговорено алгоритм дій працівників щодо безпеки під час технічного обслуговування та ремонту машин і обладнання.
📲 Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, інспектори Держпраці рекомендували шукати на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua