Інспекторами відділу гірничого нагляду Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці взято участь в роботі комісії по прийому-передачі Стрийським відділенням бурових робіт БУ «Укрбургаз» закінченої будівництвом свердловини № 1 Берестянська на баланс ГПУ «Львівгазвидобування» АТ «Укргазвидобування»

27 лютого 2023
Інспекторами відділу гірничого нагляду Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці взято участь в роботі комісії по прийому-передачі Стрийським відділенням бурових робіт БУ «Укрбургаз» закінченої будівництвом свердловини № 1 Берестянська на баланс ГПУ «Львівгазвидобування» АТ «Укргазвидобування».
➡️ Передача свердловини і технічна документація передається замовнику від виконавця робіт і оформляється актом прийняття-передавання закінченої бурінням свердловини.
​Комісією перевірено відповідність технічної документації щодо закінчення будівництва свердловини № 1 Берестянська та відповідність змонтованого нафтогазового обладнання вимогам нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки.
? Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, інспектори Держпраці рекомендували шукати на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua