Інспекторами Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено навчання з посадовими особами та працівниками Стрийського відділення АТ «Львівгаз» на тему: «Безпека під час експлуатації газового господарства»

10 лютого 2023
Інспекторами Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено навчання з посадовими особами та працівниками Стрийського відділення АТ «Львівгаз» на тему: «Безпека під час експлуатації газового господарства».
Наголошено на безпечному та зручному користування газовими приладами, яке повинне проводитись при дотриманні вимог правил та інструкцій заводів – виготовлювачів. Неправильна їх експлуатація, поганий догляд може призвести не лише до вибухів і пожеж, але й до нещасних випадків.
Побутовий газ є джерело підвищеної небезпеки. У побуті використовують два виду природного газу: магістральний, який надходить в будинку по трубах, і скраплений, що продається в балонах. Витік побутового газу може викликати отруєння або призвести до вибуху. Тому щоб забезпечити собі безпеку і не наражати себе та життя оточуючих людей смертельній загрозі, пам’ятайте і виконуйте правила користування газом та побутовими газовими приладами.
Інспекторами Держпраці роз’яснено соціальні гарантії для офіційно працевлаштованих працівників та акцентовано увагу на перевагах задекларованої праці.
Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану можна знайти на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua