Інспектори Держпраці проведи семінар для учнів 9-го, 10-го та 11-го класів КЗЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа №1 І-ІІІ ст. ім. Б.-І. Антонича»

15 лютого 2023
Згідно плану заходів Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці по реалізації положень Національного плану спільних заходів щодо зниження рівня незадекларованої праці, виробничого травматизму та сприяння відновлення економіки на 2023 рік проводяться інформаційні заходи у закладах середньої, вищої та професійно-технічної освіти щодо популяризації серед дітей та молоді легальних трудових відносин, запобігання використанню дитячої праці та трудової експлуатації.
Інспектори Держпраці проведи семінар для учнів 9-го, 10-го та 11-го класів КЗЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа №1 І-ІІІ ст. ім. Б.-І. Антонича» з мет інформування молоді про правила трудових відносин, ризики і наслідки незадекларованої праці та трудової експлуатації, зокрема, в умовах воєнного стану. Інформація для учнівської молоді є актуальною, оскільки деякі учні мають досвід виконання робіт (трудові відносини) під час літніх канікул.
👉 Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, інспектори Держпраці рекомендували шукати на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua