Інспектори Головного управління Держпраці у Львівській області проводять роз’яснювальну роботу з питань додержання законодавства про працю. Сьогодні, у рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло!» проведено інформаційно-роз‘яснювальний захід для ПП «Галичбудсервіс», що провадить діяльність організації будівництва будівель.

03 листопада 2022
☀️ Інспектори Головного управління Держпраці у Львівській області проводять роз’яснювальну роботу з питань додержання законодавства про працю
Сьогодні, у рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло!» проведено інформаційно-роз‘яснювальний захід для ПП «Галичбудсервіс», що провадить діяльність організації будівництва будівель.
❗️ Під час заходу інспектори наголосили, що тільки офіційне працевлаштування гарантує працівнику захист трудових прав та соціальні гарантії передбачені законодавством. Одночасно з тим, акцентували на основних відмінностях між трудовими та цивільноправовими договорами, ознайомлювали з трудовими правами та соціальними гарантіями найманих працівників, організацією трудових відносин в умовах воєнного стану та відповідальністю за порушення законодавства про працю.
📲 Також інспекторами Держпраці поінформовано про можливість дізнатись більше про трудові відносини під час воєнного стану на інформаційному порталі: www.pratsia.in.ua
та сайті Держпраці