Інспектори Управління інспекційної діяльності у Рівненській області проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з працівниками та роботодавцями, які здійснюють господарську діяльність у Рівненській області.

24 липня 2024
✅ Інспектори Управління інспекційної діяльності у Рівненській області проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з працівниками та роботодавцями, які здійснюють господарську діяльність у Рівненській області.
➡️ Під час таких заходів із суб’єктами господарської діяльності, інспектори підкреслюють, що наявність трудового договору стимулює до дотримання встановлених законодавством прав і гарантій.
➡️ Також проінформовано про необхідності в умовах воєнного стану належного оформлення трудових відносин з найманими працівниками та недопущення використання примусової праці, своєчасної виплати заробітної плати та повної сплати податків і відрахувань, дотримання трудових прав і гарантій осіб з інвалідністю, а також щодо недопущення, на робочих місцях дискримінації та мобінгу, праці неповнолітніх, запровадження програм психологічної підтримки на робочому місці, запобігання насильству за ознаками статі на робочому місці спрямованих на забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків у трудових відносинах та запобігання насильству за ознакою статі на робочому місці.
📲 Більше інформації з питань організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо: на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua