Інспектори Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели позаплановий превентивний захід на дільниці вибухових робіт у складі вибухових матеріалів у ПрАТ «Шахта «Надія».

07 березня 2023
✅ Інспектори Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели позаплановий превентивний захід на дільниці вибухових робіт у складі вибухових матеріалів у ПрАТ «Шахта «Надія».
Проведено роз’яснювальну роботу з працівниками дільниці вибухових робіт, щодо правил поведінки при експлуатації устаткування, дотримання заходів безпеки при виникненні непередбачуваних аварійних ситуацій, а також щодо дій працівників в разі повного знеструмлення шахти та неприпустимість використання саморобних обігрівачів для обігріву приміщень дільниці.
До превентивного заходу залучено 12 працівників вугільного підприємства на 3-ох робочих місцях. За результатами керівнику шахти надіслано відповідний лист, в якому викладено всі виявлені порушення, а також було запропоновано до усунення порушень, які за певних обставин можуть створити загрозу життю і здоров’ю працівників, заборонити експлуатацію підземного складу ВМ.
📲 Більше інформації з питань охорони праці, організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо – на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua