Карантин на Львівщині продовжили до 1 червня

29 травня 2020

Начальник Головного управління Держпраці у Львівській області Ольга Вільхова взяла участь у позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

З урахуванням санітарно-епідеміологічної ситуації, а саме: показників інцидентності, які на сьогодні складають близько 14,5 замість 12, обласна комісія ТЕБ і НС прийняла рішення щодо продовження режиму карантинних заходів. Показники захворюваності і смертності цього тижня побили усі рекорди на Львівщині. З початку тижня померло 12 людей, ще понад 300 отримали позитивний результат на коронавірус.

Наступне засідання запланували провести у понеділок, 1 червня, з метою з’ясування ситуації щодо прийняття рішення про залишення в силі чи пом’якшення карантинних заходів.

Головне управління Держпраці у Львівській області закликає громадян не порушувати карантинних обмежень. Роботодавцям та працівникам наголошуємо на важливості дотримання усіх вимог безпеки та гігієни праці з метою запобігання зараженню та поширення коронавірусної інфекції.