Консультаційна підтримка суб‘єктів господарювання та їх працівників у рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло!» за сприяння проєкту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні».

26 серпня 2022
? Консультаційна підтримка суб‘єктів господарювання та їх працівників у рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло!» за сприяння проєкту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні».
З метою змістовного поінформування суб’єктів господарювання, інспекторами Головного управління Держпраці у Львівській області здійснено інформаційні відвідування шести юридичних осіб.
? Під час превентивного заходу інспекторами наголошено на неухильному дотримання законодавства про працю в частині укладення трудових відносин з найманими працівниками.
? Поінформовано про переваги задекларованої праці та отримання офіційної заробітної плати. Акцентовано увагу на сплаті податків. Водночас, надано консультації з актуальних питань щодо змін у трудовому законодавстві та з питань оформлення трудових відносин.
? Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, інспектори Держпраці рекомендували шукати на порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашій сторінці у Facebook