Консультаційна та інформаційна допомога релокованим підприємствам із м. Дніпро

04 жовтня 2022
✅ Консультаційна та інформаційна допомога релокованим підприємствам із м. Дніпро
🤝 У рамках проєкту надання консультаційної підтримки релокованим підприємствам, посадовцями Головного управління Держпраці у Львівській області проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з представниками релокованих підприємств: ФОП Дорошенко О.А., яке провадить діяльність у сфері виробництва свічок; ТзОВ «ТАДО», яке надає в оренду обладнання для даного виробництва.
❗️ Посадовцями звернено увагу на проведенні робіт підвищеної небезпеки та експлуатація. Надано роз’яснення з наступних питань:
– призупинення трудового договору;
– укладення трудового договору та оплата праці за сумісництвом;
– зміни до ст. 29 КЗПП в частині визначення переліку інформації, про яку до початку роботи роботодавець зобов’язаний в узгоджений з працівником спосіб поінформувати працівника.
➡️ У ході зустрічі акцентовано увагу на подальшій превентивній роботі ГУ Держпраці у Львівській області, котра полягає у консультативній підтримці роботодавців в межах визначених повноважень. Створення нових робочих місць, з використанням задекларованої праці, є шляхом до вільної, незалежної, економічно сильної держави.
📲 Рекомендовано користуватися сервісом «Інтерактивний інспектор», порталом www.pratsia.in.ua, сайтом Держпраці та нашою сторінкою у  Facebook