Консультаційно-методична допомога аграріям Львівщини: тривають семінари з охорони праці для підприємців

15 квітня 2019

Днями у  ТзОВ  «Агротучапи», що розташоване  у   Городоцькому районі Львівської області  головний державний iнспектор вiддiлу нагляду в АПК та СКС Управлiння нагляду в промисловостi i на об’єктах пiдвищеної небезпеки ГУ Держпрацi  у Львiвсъкiй областi Юрій   Кабан  провів семінар з питань дотримання законодавства про охорону працi під час проведення весняно-польових робіт.

 Підприємство  займається вирощуванням    зернових, бобових і насіння олійних культур.                                                                   

Під час превентивного заходу присутні обговорили  вимоги «Правил охорони праці у сільськогосподарському виробництві». Зокрема звернуто увагу на вимоги безпеки під час експлуатації сільськогосподарської техніки,  обробітку ґрунту, сівби і догляду за посівами.

Водночас інспектор розповів про безпечне виконання робiт на висотi, безпеку при вантажо-розвантажувальних роботах. Він наголосив на необхідності використання засобiв колективного та iндивiдуального захисту.  Акцентував увагу на проведенні навчання, інструктажів та перевірки знань з питань охорони праці,  розробці інструкцій з охорони праці. Також проаналізував причини та обставини нещасних випадків  в галузі.