Консультативна співпраця із підприємствами нафтогазовидобувної промисловості

19 жовтня 2022
✅ Консультативна співпраця із підприємствами нафтогазовидобувної промисловості
технічну консультацію на робочому місці щодо дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з питань охорони праці, промислової безпеки на об’єктах нафтогазодобувної промисловості у Стрийському відділенні бурових робіт Бурового управління «Укрбургаз».
❗️ Під час заходу акцентовано увагу на дотриманні виконання вимог «Правил безпеки в нафтогазодобувній промисловості», «Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів», «Типового положення про проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці», «Правил безпечної роботи з інструментом і пристроями» та інші.
Посадовцями ГУ Держпраці і Львівській області наголошено на організації безпечної експлуатації свердловин з міжколонними тисками, газонафтоводопроявами під час буріння свердловини, безпечному виконанні робіт під час експлуатації машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки та забезпеченні на підприємстві засобами індивідуального захисту.
❗️ Під час превентивного заходу роз’яснено процедуру видачі або відмови у видачі, переоформлення, анулювання дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки.
📲 Більше інформації з питань організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо – на порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашій сторінці у  Facebook