Меморандум про співпрацю та партнерство Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці з ДПС у Волинській області

03 лютого 2023
? Меморандум підписали начальник Західного міжрегіонального управління Держпраці Оксана ЄЗЕРСЬКА та в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій ЛИСЕЮК.
Метою Меморандуму є консолідація зусиль Сторін щодо формування сприятливого середовища на ринку праці, забезпечення реалізації державної політики з питань здійснення державного нагляду (контролю) за додержанням законодавства про працю юридичними особами та фізичними особами-підприємцями, які використовують найману працю, а також визначення шляхів обміну матеріалами заходів державного нагляду (контролю) та інформацією про стан додержання законодавства, контроль за яким віднесено до повноважень Сторін.
Сторони висловили небезпідставні сподівання про якнайшвидше значне підвищення ефективності роботи обох відомств у даному напрямку. Меморандум підписаний у присутності представників обох Управлінь.
✅ Проведення спільних заходів, спрямованих на детінізацію ринку праці, підвищать ефективність роботи шляхом оперативного обміну необхідною інформацією на територіальному рівні.