На АЗС ПАТ «УКРНАФТА» проведено навчання фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці

23 січня 2023
На АЗС ПАТ «УКРНАФТА» проведено навчання фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці.
Під час візиту акцентовано увагу на відсутності допуску працівників до роботи без оформлення трудових відносин та на дотриманні законодавства про охорону праці.
У ході заходу менеджеру АЗС надано консультації та роз’яснення вимог законодавства про працю та доведено основні вимоги безпеки при експлуатації електрообладнання у вибухозахисному виконанні.
➡️ Приймання в експлуатацію електроустановок здійснюється комісією в складі представників Держпраці, пусконалагоджувальної організації і особи, відповідальної за електрогосподарство споживача. Приймання в експлуатацію електроустановок з дефектами або недоробками забороняється.
👉 Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, інспектори Держпраці рекомендували шукати на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua