На Яворівщині відвідали суб’єктів господарювання у рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло»

27 жовтня 2022
☀️ На Яворівщині відвідали суб’єктів господарювання у рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло»
Сьогодні, за участю інспекторів Головного управління Держпраці у Львівській області відбулись виїзні зустрічі серед суб’єктів господарювання на території Яворівського району на предмет дотримання законодавства про працю та легалізації трудових відносин, а також забезпечення своєчасності та повноти сплати податків і погашення заборгованості із заробітної плати та інших соціальних виплат.
❗️ Легальні трудові відносини – це отримання легальних доходів, повнота й своєчасність сплати єдиного внеску, гарантії реалізації прав найманих працівників на загальнообов’язкове соціальне страхування, а також забезпечення надходжень до бюджету Пенсійного фонду України та місцевих бюджетів.
❗️ Легалізація зарплат передбачає зменшення кількості осіб, які збагачуються коштом інших, та збільшення надходжень до бюджету коштів, які приховуються від держави.
Під час відвідування інспектори надали змістовні відповіді на питання працівників щодо законодавства про працю в умовах воєнного стану та проінформував, що більше інформації щодо питань законодавства про працю кожен може отримати, відвідавши:
📲 портал www.pratsia.in.ua, сайт Держпраці та наша сторінка у  Facebook