На Львівщині проводять уроки з охорони праці: дітей закликають стати учасниками Всеукраїнського конкурсу малюнку

08 лютого 2018

В межах проведення конкурсу «Охорона праці очима дітей» відбулися  уроки з охорони праці  у «Львівській спеціалізованій загальноосвітній школі І ІІІ ступенів № 8 з поглибленим вивченням німецької мови» та середній школі №37 з поглибленим вивченням французької мови.

Головний державний інспектор Мар’яна Чубій  розповіла про загальні питання безпеки праці та  потенційні небезпеки.

Разом з тим вона ознайомила з  тематикою та умовами  Всеукраїнського конкурсу «Охорона праці очима дітей»   та критеріями оцінювання  робіт.

За її словами, художні твори учасників для підбиття підсумків конкурсу на Львівщині необхідно надіслати до Головного управління Держпраці у Львівській області не пізніше 26 лютого 2018 року за адресою: 79005, м. Львів, площа Міцкевича, 8 (VIІ поверх)

Також було наголошено на вимогах до малюнків. На конкурс подають малюнки у довільній графічній, живописній формах, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю. Розмір роботи не має бути більшим за формат А 2.  Роботи не потрібно оформляти рамкою, паспарту, наклейками тощо.  

Роботи, що посядуть І, ІІ і ІІІ місця у першому відбірковому турі Конкурсу будуть нагороджені відповідними дипломами та подарунками. Художні твори переможців, які посядуть І місце будуть надіслані до ДП Редакція журналу «Охорона праці» для участі у фіналі.