На Львівщині стартував Всеукраїнський тиждень права

04 грудня 2017

Упродовж   4 – 8 грудня  в межах  Всеукраїнського тижня права відбудеться низка заходів, які зініціювали фахівці ГУ Держпраці у Львівській області.

Зокрема, заплановано провести лекції, семінари, навчання, бесіди з питань реалізації і захисту прав людини. Відтак такі  превентивні заходи відбудуться на підприємствах, у закладах освіти, центрах зайнятості та інших установах області.

Разом з тим у рамках Всеукраїнського тижня права фахівці  ГУ Держпраці у Львівській області прийматимуть громадян для надання безоплатної первинної правової допомоги з питань реалізації і захисту прав людини.

Водночас студенти-юристи, які навчаються у ВУЗах Львова,  пройдуть одноденну практику у Громадській приймальні ГУ Держпраці у Львівській області.

Також працівники відділу юридичного забезпечення та інспектори Управління з питань праці проведуть практичне семінарське заняття з «Трудового права» у вищих навчальних закладах Львова.

Окрім цього, на сайті ГУ Держпраці у Львівській області буде розміщене  інформаційне повідомлення, в якому йтиметься про трудові права  та соціальні гарантії неповнолітніх осіб, учасників АТО, студентів, людей з інвалідністю та працюючих жінок. Детальніше  можна ознайомитися за посиланнями:

Праця неповнолітніх: основні гарантії

Права працюючих жінок

Трудові права людей з інвалідністю

Соціальні гарантії учасникам АТО