На Львівщині відбудеться Форум з охорони праці

11 травня 2019

У вівторок, 14 травня,  у приміщенні Національного університету «Львівська політехніка» відбудеться  II-й  Львівський форум з охорони праці. Цьогоріч захід пройде під девізом «Безпечне і здорове майбутнє праці». 

На Форум запрошені  науковці, роботодавці,  профспілки,  студентська молодь, інженери з охорони праці, кращі підприємства з охорони праці.

Метою Львівського форуму з охорони праці є привернення уваги суспільства до важливості питань охорони праці. Він є майданчиком для обміну досвідом між експертами,  підприємцями, майбутніми працівниками та фахівцями з охорони праці.

В межах II Львівського форуму з охорони праці відбудеться  виставка творчих робіт та урочисте нагородження переможців І відбіркового туру Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей 2019».

Для молоді заплановано проведення інтерактивного семінару та  квесту «Безпечне і здорове майбутнє праці у наших руках». При цьому для фахівців та  експертів з охорони праці відбудеться панельна дискусія на тему «Упровадження ризикоорієнтованого підходу у системі безпеки і гігієни праці. Перспективи та актуальні питання».

У програмі також передбачена  виставка виробників  інформаційних матеріалів з охорони праці та засобів індивідуального захисту, а підприємства презентуватимуть власні  напрацювання у сфері охорони праці.

Разом з тим на Форумі будуть представлені унікальні  документи з охорони праці, які зберігалися в архіві Львівської політехніки.

Організатори: Головне  управління Держпраці у Львівській області

Національний університет «Львівська політехніка» 

За підтримки: Львівська обласна державна адміністрація, ДП «Західний експертно-технічний центр», Об’єднання профспілок Львівщини, Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області, Львівське обласне об’єднання організацій роботодавців