На Львівщині ввели в експлуатацію підіймальні агрегати для ремонту свердловин

05 лютого 2018

За участі головного державного інспектора відділу нагляду у гірничодобувній промисловості ГУ Держпраці у Львівській області відбулося уведення змонтованого підіймального агрегату АОРС-80 в роботу для проведення капітального ремонту свердловини № 75 Заводівського нафтового родовища нафтогазовидобувного управління «Бориславнафтогаз» ПАТ «Укрнафта».

Нафтогазовидобувне управління «Бориславнафтогаз» ПАТ «Укрнафта» скерувало листа до  ГУ Держпраці у Львівській області з проханням надати  представників Головного управління для роботи у комісії по уведенню змонтованого підіймального агрегату.

Участь в комісії представника Держпраці для введення змонтованого підйомника в роботу, відбувається після повної готовності підйомника, його випробування та за наявності укомплектованої бригади капітального ремонту свердловини. 

Разом з тим за участі головного державного інспектора відділу нагляду у гірничодобувній промисловості ГУ Держпраці у Львівській області прийнято участь в комісії по уведенню в експлуатацію змонтованого підйомного агрегату УПА 60/80 (в\п 80 т) в роботу по проведенню капітального ремонту свердловини № 112 Дашавського підземного сховища газу. Роботи по капітальному ремонту свердловини проводить Угерське виробниче відділення ремонтних і сервісних послуг УМГ «Львівтрансгаз» ПАТ«Укртрансгаз».