На радіо Броди FM – Настрій в тобі заступник начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Андрій Вакула розповів про заходи, які вже були проведені та ті, що заплановані в рамках відзначення Дня охорони праці

29 квітня 2024
?На радіо Броди FM – Настрій в тобі заступник начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Андрій Вакула розповів про заходи, які вже були проведені та ті, що заплановані в рамках відзначення Дня охорони праці.
?У своєму виступі Андрій Ярославович підкреслив, що День охорони праці має велике значення, нагадуючи про важливість створення безпечних умов праці для всіх працівників і підвищення усвідомлення про безпеку та здоров’я на робочому місці.
?Зазначено, що фахівці Управління активно проводять різноманітні заходи перед Днем охорони праці, такі як семінари, тренінги, конференції, спрямовані на підвищення обізнаності про безпеку та здоров’я на робочому місці. Такі заходи сприяють обміну досвідом та підвищенню рівня професійної компетентності в сфері охорони праці.
✔️Принагідно було розказано про старт онлайн-конкурсу “Мистецтво безпеки праці”, який розпочався 28 квітня.