На Рівненщині закликають підприємців до легалізації ринку праці

15 лютого 2023
На Рівненщині закликають підприємців до легалізації ринку праці
У м.Рівне відбулася чергова партнерська зустріч бізнесу та влади під егідою начальника Рівненської обласної державної адміністрації Віталія КОВАЛЯ за участі заступника начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Алли РИЖОЇ
Під час заходу акцентовано на нагальній легалізації ринку праці та мінімізації ризиків функціонування у сфері трудових правовідносин.
Звертаючись до роботодавців, Віталій Коваль наголосив: «Наша мета – аби на Рівненщині зростала кількість робочих місць, бізнес розвивався, заробляв більше і, відповідно, сплачував податки. Аби кожна людина отримувала гідну «білу» зарплату. Лише тоді буде зростати рівень економіки та життя»
Алла РИЖА звернулась до представників бізнесу, зазначивши, що від потужності економіки напряму залежить міць наших ЗСУ. Кожна сплачена, з легальної зарплати, податкова гривня наближує нашу спільну Перемогу, зберігає життя наших захисників. Пріоритетними є зниження рівня виробничого травматизму та легалізація трудових відносин. Презентовано положення Національного плану спільних заходів щодо зниження рівня виробничого травматизму та сприяння відновлення економіки на 2023 рік.
Вкрай важливе усвідомлене партнерство, спрямоване на легалізацію ринку зайнятості Рівненщини. Посадовці Держпраці завжди готові до надання всебічної методичної допомоги у вирішенні проблемних питань та консультативного супроводу.”