На Волині визначено переможців обласного туру Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2023

15 березня 2023
На Волині визначено переможців обласного туру Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2023.
Загалом цьогоріч на конкурс надійшло близько 400 робіт від учнів навчальних закладів з різних куточків області віком від 6 до 18 років. Усі діти творчо виразили власне бачення тематики не лише з питань охорони праці у різних галузях і сферах трудової діяльності, але й відобразили свій дитячий погляд щодо вплив агресивної війни росії проти України на безпеку людської діяльності.
Залучення дітей до висвітлення проблем охорони праці на різних рівнях підвищує відповідальність батьків за власну безпеку, сприяє вихованню у дитини свідомого ставлення до безпечної поведінки на робочому місці, поліпшує її обізнаність щодо права на безпечні та здорові умови праці.
Переможці обласного туру Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей – 2023:
І вікова група (від 6 до 10 років):
– Єлизавета Зібчук, 10 років, м.Нововолинськ;
– Аріна Коржан, 8 років, м.Нововолинськ;
– Анна Ланевич, 10 років, смт. Любешів.
ІІ вікова група (від 11 до 14 років):
– Юрій Свищ, 12 років, смт. Любешів;
– Василь Прокопчук, 13 років, Камінь-Каширський район, с.Сошичне;
– Марія Гнаянець, 12 років, м.Камінь-Каширський.
ІІІ вікова група (від 15 до 18 років)
– Катерина Мохнар, 15 років, Луцький район, с. Великий Омеляник;
– Валентина Станьчук, 16 років, Ковельський район, с.Соловичі;
– Андрій Веремчук, 15 років, м.Нововолинськ.
🎨 Творчі роботи переможців надалі беруть участь у Всеукраїнському турі конкурсу, який фінішуватиме у м. Київ з оприлюдненням результатів 28 квітня 2023 – Міжнародного дня охорони праці.
📣 Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2023 організовано ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці.