На запрошення, Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації “Асоціація платників податків України” в Рівненській області, посадові особи Управління інспекційної діяльності Західного міжрегіонального управління Держпраці взяли участь у навчальному семінарі для керівників підприємств Рівненської області.

18 липня 2024
👉🏼 На запрошення, Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації “Асоціація платників податків України” в Рівненській області, посадові особи Управління інспекційної діяльності Західного міжрегіонального управління Держпраці взяли участь у навчальному семінарі для керівників підприємств Рівненської області.
👉🏼 Головною метою семінару є посилення обізнаності у сфері трудових відносин, а також мінімізація ризиків порушень роботодавцями трудового законодавства.
👉🏼 Фахівцями Управління, надано роз’яснення вимог трудового законодавства в частині організації трудових відносин в умовах воєнного стану, надано відповіді на практичні питання учасників, а також рекомендації щодо окремого врегулювання трудових спорів.