Начальник Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксана Єзерська провела робочу зустріч з керівником Координаційного центру при ЛОВА Галиною Бордун

06 листопада 2023
✅Начальник Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксана Єзерська провела робочу зустріч з керівником Координаційного центру при ЛОВА Галиною Бордун.
👉В ході заходу обговорено впровадження програм психосоціальної підтримки населення з залученням соціальних партнерів за координації Львівської ОВА.
➡️Оксаною Іванівною презентовано напрацювання стосовно підтримки ментального здоровʼя працівників на робочому місці. Державної службою з питань праці спільно з Міжнародною організацією праці розроблено серію інформаційних матеріалів «З турботою про себе й кожного» для працівників та роботодавців.
📌Виклики, спричинені повномасштабною військовою агресією росії проти України та нещодавньою пандемією Ковід-19, проблеми, породжені неефективною системою соціального захисту населення України, а також потреби, пов’язані зі змінами, які відбулися в адміністративно-територіальному устрої держави, у сфері охорони здоров’я та освіти, зумовлюють необхідність організації комплексу додаткових заходів з охорони психічного здоров’я та психосоціальної підтримки населення Львівської області усіх вікових категорій.