Начальник Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксана Єзерська взяла участь в пресконференції щодо підбиття підсумків проєкту «Впровадження Національного механізму протидії торгівлі людьми у Львівській області». Захід організований Центр “Жіночі перспективи”.

03 квітня 2024
✅Начальник Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксана Єзерська взяла участь в пресконференції щодо підбиття підсумків проєкту «Впровадження Національного механізму протидії торгівлі людьми у Львівській області». Захід організований Центр “Жіночі перспективи”.
👉В ході заходу обговорено різні аспекти протидії торгівлі людьми у Львівській області. Піднято тему забезпечення ефективного співробітництва між правоохоронними органами, громадськими організаціями та іншими зацікавленими сторонами у виявленні та розслідуванні випадків торгівлі людьми. Обговорено необхідність підвищення ефективності законодавства щодо боротьби з цим явищем та забезпечення адекватної підтримки та захисту для жертв.
📌Під час заходу Оксана Іванівна наголосила на важливості співпраці між органами виконавчої влади, місцевим самоврядуванням та громадськими організаціями у виявленні, ідентифікації та наданні необхідної допомоги потерпілим. Підкреслено, що лише спільні зусилля можуть ефективно протистояти цьому явищу.
👉Нагадаємо, що у 2023 році фахівцями Управління інспекційної діяльності у Львівській області проведено 250 масових заходів, що стосувались протидії торгівлі людьми з метою трудової експлуатації, якими охоплено понад 100 тис. осіб. Такі заходи відіграють важливу роль у попередженні та виявленні випадків торгівлі людьми, а також у підвищенні освіченості громадськості щодо цього ганебного явища.