Начальниця Управління інспекційної діяльності у Волинській області взяла участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Проблеми гарантування безпеки людини в умовах сучасних викликів» Луцького національного технічного університету з темою доповіді: «Основні проблеми у забезпеченні охорони праці у Волинській області. Аналіз причин виробничого травматизму за 2022 рік».

27 березня 2023
✅ Начальниця Управління інспекційної діяльності у Волинській області взяла участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Проблеми гарантування безпеки людини в умовах сучасних викликів» Луцького національного технічного університету з темою доповіді: «Основні проблеми у забезпеченні охорони праці у Волинській області. Аналіз причин виробничого травматизму за 2022 рік».
«Найвищою цінністю у нас завжди були і є життя та здоров’я наших громадян, тож безпека робочого місця є ключовим завданням Державної служби з питань праці. Однак в умовах війни ми стикнулися з новими викликами на тій же роботі, які потрібно долати. Для цього вперше в Україні контролюючий орган не виступає контролюючим, ми не проводимо перевірки на сьогоднішній день, однак даємо кожному громадянину, кожному суб’єкту господарювання, кожній державній установі свою допомогу, щоби привести безпеку праці на робочому місці до такого стану, аби максимально зменшити ризики», – наголосила Оксана Рубльова.
Посилання на інформаційний портал www.pratsia.in.ua