Ольга Вільхова відзначила активну співпрацю між обласними службами Держпраці та Пенсійного фонду та позитивну динаміку за результатами проведених спільних заходів

01 лютого 2021

Начальник Головного управління Держпраці у Львівській області Ольга Вільхова взяла участь у засіданні колегії, що відбулось у Головному управлінні Пенсійного фонду України у Львівській області у режимі відео конференції. Участь у засіданні також взяли: Голова правління Пенсійного фонду України Євгеній Капінус, директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк, заступник начальника Головного управління ДПС у Львівській області Марія Мельник, Голова Львівського обласного об’єднання організацій роботодавців Іван Ривак, керівники структурних підрозділів та відділів обслуговування громадян ГУ ПФУ у Львівській області.

Начальник ГУ ПФУ У Львівській області Галина Недзельська доповіла про підсумки роботи щодо виконання бюджету та реалізації пріоритетних напрямків в сфері пенсійного забезпечення на регіональному рівні у 2020 році.

Також в межах заходу з доповіддю щодо стану зайнятості в регіоні, динаміки застрахованих осіб впродовж минулого року та факторів, які вплинули на неї виступила начальник Управління Держпраці. З поміж іншого, Ольга Вільхова відзначила активну співпрацю між службами та позитивну динаміку за результатами проведених спільних заходів.

 «Впродовж минулого року фахівцями Управління Держпраці спільно соціальними партнерами, зокрема фахівцями Пенсійного фонду області, превентивними заходами на Львівщині охоплено понад 25 тис осіб. Активну роз’яснювальну роботу проведено в межах інформаційних кампаній щодо подолання незадекларованої праці, які проходили у січні та серпні 2020 року. Як свідчать статистичні дані, саме у ці періоди у нашому регіоні спостерігалось збільшення кількості скерованих до органів ДПС повідомлень про прийняття на роботу», – зазначила очільниця Управління Держпраці та подякувала усім працівникам Пенсійного фонду за злагоджену співпрацю.

Обговоривши напрямки подальшої роботи та окресливши основні завдання на 2021 рік, члени колегії прийняли відповідне рішення та схвалили проєкт наказу.