Організація спільних заходів та сприяння у співробітництві між Західним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці та Національним університетом «Львівська політехніка»

13 січня 2023
Сьогодні, відбулась робоча зустріч начальника Західного міжрегіонального управління Держпраці Оксани ЄЗЕРСЬКОЇ та представника кафедри цивільної безпеки НУ «Львівська політехніка» Бориса БОЛІБРУХА з метою взаємодії, співпраці у сфері легалізації зайнятості та інформаційної підтримки, взаємовигідного поєднання наукового потенціалу з практичним досвідом роботи.
🤝 У ході розмови досягнуто домовленість про формат співпраці та організацію, проведення спільних заходів, зокрема, проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ» – 2023 та відзначення Дня охорони праці в Україні 28 квітня 2023.
Заплановано залучення науковців та студентів університету до вивчення громадської думки шляхом соціальних опитувань щодо проблематики, яка знаходиться в компетенції Держпраці.
📲 Більше інформації з питань організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо – на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua