Перший заступник Голови Держпраці Ігор Дегнера бере участь у ХХІІ Всесвітньому конгресі з питань безпеки та гігієни праці

21 вересня 2021

20 – 23 вересня перший заступник Голови Держпраці Ігор Дегнера бере участь у ХХІІ Всесвітньому конгресі з питань безпеки та гігієни праці, темою якого у цьому році є «Профілактика в епоху зв’язків. Глобальні рішення для досягнення безпечної та здорової праці для всіх».

З 1954 року Всесвітній конгрес проводиться раз на три роки у різних країнах світу та збирає тисячі делегатів з понад 150 країн. У 2020 році настала черга Канади, проте внаслідок пандемії COVID-19 захід перенесли на 2021 рік. І цього року Всесвітній конгрес вперше відбувається як віртуальна зустріч.

Організаторами заходу є Міжнародна організація праці (ILO), Міжнародна асоціація соціального страхування (ISSA), Інститут праці та здоров’я (IWH), Канадський центр охорони праці та безпеки праці (CCOHS).

Під час онлайн-форуму висококваліфіковані експерти з питань безпеки та гігієни праці, представники компаній, державних органів, соціальні партнери та усі, хто працює у сфері охорони праці та здоров’я обмінюються своїми знаннями та досвідом.

У цьому році учасники заходу обговорюють інновації у вирішенні давніх проблем безпеки та здоров’я, вплив мінливого світу праці на безпеку та здоров’я праці, розвиток культури профілактики.