Під час робочої зустрічі, начальник Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксана ЄЗЕРСЬКА, перший заступник Роман КАРПЮК, заступник Алла РИЖА та начальник Рівненської Обласної Державної Адміністрації Віталій КОВАЛЬ обговорили посилення співпраці та взаємодію, що сприятиме покращенню ситуації у напрямку легалізації зайнятості та запобігання виробничого травматизму у регіоні

09 лютого 2023
Під час робочої зустрічі, начальник Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксана ЄЗЕРСЬКА, перший заступник Роман КАРПЮК, заступник Алла РИЖА та начальник Рівненської Обласної Державної Адміністрації Віталій КОВАЛЬ обговорили посилення співпраці та взаємодію, що сприятиме покращенню ситуації у напрямку легалізації зайнятості та запобігання виробничого травматизму у регіоні.
Оскільки, в області присутня проблематика тінізації ринку праці та багато суб’єктів господарювання працює без дозволів, узгоджено координацію зусиль з метою запобігання таким порушенням законодавства. Акцентовано увагу на обміні інформацією, у частині організації спільних заходів та оперативного поширення інформаційних матеріалів із залученням ЗМІ, інтернет ресурсів, зовнішньої реклами.
«Основна мета – спрацювати на випередження та запобігти нещасним випадкам. Тож, перш за все, пріоритетними є ризикові напрямки. Важливо застосовувати весь можливий комунікативний інструментарій, щоб привернути увагу керівників та працівників підприємств до питань безпеки.», – зауважила Оксана ЄЗЕРСЬКА.
«Рівненщина – регіон рівних можливостей без бар’єрів. Ми зацікавлені у реалізації комплексного механізму детінізації ринку праці та легалізації трудових відносин», – Віталій КОВАЛЬ
Довідково: повноваження Західного міжрегіонального управління Держпраці поширюються на територію Волинської, Закарпатської, Львівської та Рівненської областей.