Посадовці Управління інспекційної діяльності у Рівненській області Західного міжрегіонального управління Держпраці Алла РИЖА та Маргарита ЗАХАРЧУК провели робочу зустріч з працівниками Благодійної організації “Ukraine For Heroes”, який з початку повномасштабної війни в Україні, займається організацією надання гуманітарної допомоги для жителів окупованих та звільнених територій

02 березня 2023
Посадовці Управління інспекційної діяльності у Рівненській області Західного міжрегіонального управління Держпраці Алла РИЖА та Маргарита ЗАХАРЧУК провели робочу зустріч з працівниками Благодійної організації “Ukraine For Heroes”, який з початку повномасштабної війни в Україні, займається організацією надання гуманітарної допомоги для жителів окупованих та звільнених територій.
Протягом року, команда благодійного фонду передала гуманітарну допомогу на понад 200 млн.грн., зокрема, для пакування продуктових наборів, медичних аптечок, одягу та засобів гігієни залучені особи, які задіяні на суспільно корисних роботах.
Предметом зустрічі в благодійній організації є питання зайнятості осіб на суспільно корисних роботах. На сьогоднішній день в благодійній організації до суспільно корисних робіт залучено десять осіб, з якими укладено строкові трудові договори.
Посадовцями Держпраці наголошено на дотриманні вимог чинного законодавства в частині оформлення трудових відносин та надано роз’яснення щодо:
– недопущення дискримінації та мобінгу;
– осіб із ВІЛ/СНІД;
– забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків у трудових відносинах;
– наслідків примусової праці.
👉 Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, інспектори Держпраці рекомендували шукати на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua