Посадовці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели технічну консультацію на робочому місці з працівниками, які займаються організацією та безпечним виконанням робіт на комутаційних апаратах, комплексному розподільчому устаткуванні

17 січня 2023
Посадовці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели технічну консультацію на робочому місці з працівниками, які займаються організацією та безпечним виконанням робіт на комутаційних апаратах, комплексному розподільчому устаткуванні.
Під час заходу увагу зосереджено на дотриманні вимог безпеки щодо організації безпечного виконання робіт. Роз’яснено вимоги безпеки під час виконання робіт на комутаційних апаратах і комплексному розподільчому устаткуванні в діючих електроустановках. Дані роботи повинні проводитися під керівництвом посадової особи або працівника, відповідального за їх безпечне проведення.
Фахівцями Держпраці проаналізувано нещасні випадки, які траплялися останнім часом в регіоні під час виконання таких робіт. Наприкінці заходу надано вичерпні відповіді на питання, поставлені працівниками підприємства.
➡️ Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, інспектори Держпраці рекомендували шукати на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua