Посадовці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці взяли участь у Конференції «Асоціації фермерів та приватних землевласників Львівської області»

24 березня 2023
✅ Посадовці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці взяли участь у Конференції «Асоціації фермерів та приватних землевласників Львівської області»
Під час заходу у своєму виступі начальник Західного міжрегіонального управління Держпраці Оксана ЄЗЕРСЬКА звернула увагу присутніх на:
– безпечну посівну кампанію;
– особливості посівної в умовах воєнного стану;
– стан та причини виробничого травматизму в сільськогосподарській галузі;
– основні вимоги законодавства про працю та безпеку праці для запобігання виробничого травматизму при виконанні сільськогосподарських робіт.
❗️ Умови праці у сільськогосподарському виробництві мають певні особливості. Все це об’єктивно збільшує вірогідність травматизму, особливо при недотриманні правил техніки безпеки та охорони праці й неналежній організації робіт. Роботодавець, керівник сільськогосподарських підприємств, голова фермерського господарства несе відповідальність за створення належних, безпечних і здорових умов праці.
🤝 Держпраці забезпечує роботодавців і працівників інформаційною підтримкою та роз’ясненнями щодо ефективних засобів дотримання законодавства та запобігання можливим його порушенням.
📲 Більше інформації на інформаційному порталі www.pratsia.in.ua