Посадовими особами відділу з питань безпеки праці північного регіону Управління інспекційної діяльності у Рівненській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено відео-конференцію на тему: «ОХОРОНА ПРАЦІ В ДЕРЕВООБРОБНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ».

15 липня 2024
✅ Посадовими особами відділу з питань безпеки праці північного регіону Управління інспекційної діяльності у Рівненській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено відео-конференцію на тему: «ОХОРОНА ПРАЦІ В ДЕРЕВООБРОБНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ».
👉🏻 Під час заходу було роз’яснено вимоги щодо дотримання чинного законодавства з охорони праці, зокрема: вимоги безпеки до машин, устаткування,інструменту, пристосувань та огороджень; вимоги безпеки під час ремонту та технічного обслуговування засобів виробництва; вимоги до організації охорони праці.
Захід проведено з метою зниження рівня виробничого травматизму та професійних захворювань, підвищення обізнаності роботодавців і працівників з безпеки праці та набуття працівниками теоретичних знань з безпечного виконання робіт.
📲 Детальніше за посиланням