Превентивні заходи серед суб’єктів господарювання різного виду діяльності у рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло!» за сприяння проєкту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні».

31 серпня 2022
? Превентивні заходи серед суб’єктів господарювання різного виду діяльності у рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло!» за сприяння проєкту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні».
✅ Інспекторами Головного управління Держпраці у Львівській області проведено інформаційно-роз‘яснювальну роботу з метою нагадати кожному роботодавцю та працівнику про відповідальність в умовах війни, важливість підтримувати країну, один одного, не допускаючи зниження рівня захисту працівників та стабільності економіки. Охоплена аудиторія – 6 роботодавців та їх працівники.
? Ознайомлено додатково і з факторами, що призводять до зростання рівня неформальної економіки, незадекларованої праці та ризиками наслідків. В рамках інформаційної кампанії роздано листівки відповідної тематики з профільними контактами.
? Більше інформації з питань організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо – на порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашій сторінці у Facebook