Превентивний захід «Безпечне виконання робіт у бункерах зі зберігання та переробки зерна»

30 серпня 2022
✅ Превентивний захід «Безпечне виконання робіт у бункерах зі зберігання та переробки зерна»
З метою попередження, виявлення протиправних діянь фахівцем Головне управління Держпраці у Львівській області відвідано ТОВ «Самбірський елеватор».
? Під час заходу обговорено вимоги нормативно-правових актів з охорони праці щодо виконання робіт підвищеної небезпеки, зокрема:
– безпечне виконання робіт у бункерах зі зберігання та переробки зерна;
– безпечне виконання робіт у бункерах зі зберігання, переробки зерна та у силосних ямах, колодязях;
– безпечне виконання робіт під час навантаження, розвантаження зерна.
? Рекомендовано зосередити увагу на неухильному дотриманні інструкцій з питань охорони праці, технологічних інструкцій та здійснювати постійний контроль за дотриманням трудової, виробничої дисципліни працівниками підприємства.
? Запропонувано перелік заходів з метою створення безпечних і безаварійних умов праці та мінімізації ризиків виникнення нещасних випадків на виробництві під час проведення польових робіт в умовах війни.
? Наголошено на важливості офіційного працевлаштування працівників, що дає їм здорові та безпечні умови праці, особливо під час воєнного стану. Більше інформації з питань організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо – на порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашій сторінці у Facebook