Превентивний захід у комунальному некомерційному підприємстві Львівської обласної ради «Львівський обласний медичний центр превенції та терапії узалежнень»

12 січня 2023
✅ Превентивний захід у комунальному некомерційному підприємстві Львівської обласної ради «Львівський обласний медичний центр превенції та терапії узалежнень»
Фахівці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели семінар з питань забезпечення у необхідній кількості та правильного використання засобів індивідуального захисту працівниками установи. Наголошено на зобов’язаннях роботодавця із забезпечення за свій рахунок придбання, комплектування, видачу та утримання засобів індивідуального захисту, відповідно до нормативно-правових актів з охорони праці.
➡️ Згідно з колективним договором, роботодавець може додатково, понад встановлені норми, видавати працівникам певні засоби індивідуального захисту, якщо фактичні умови праці цих працівників вимагають їх застосування.
Акцентуємо увагу на недопустимості використання саморобних обігрівачів у період опалювального сезону.
📲 Більше інформації з питань охорони праці, організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо – на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua