Превентивний захід з дотримання вимог законодавства з охорони праці та промислової безпеки в ТзОВ «Екко Альте»

14 листопада 2022
✅ Превентивний захід з дотримання вимог законодавства з охорони праці та промислової безпеки в ТзОВ «Екко Альте»
З метою поінформування про організацію та безпечне виконання робіт на комутаційних апаратах, комплексному розподільчому устаткуванні, порядку сповіщення працівників про аварійне відключення та відновлення електропостачання, інспектори Головного управління Держпраці у Львівській області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу на підприємстві, яке займається ремонтом і технічним обслуговуванням електричного устаткування.
❗️ Під час заходу акцентовано увагу на дотриманні безпечних умов праці з експлуатації, обслуговування електроустановок та їх утримання у безпечному технічному стані, проведено навчання, інструктажі та перевірка знань з охорони праці.
☀️ У рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло» наголошено, що задекларована праця гарантує гідні та безпечні умови праці, нормований робочий час, оплачувані відпустки, тощо.
📣 Більше інформації з питань організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо – на порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашій сторінці у  Facebook