Про безпечне виконання лісосічних робіт, у тому числі підрядними організаціями «Самбірське лісове господарство» ДСГП «Ліси України»

22 лютого 2023
Про безпечне виконання лісосічних робіт, у тому числі підрядними організаціями «Самбірське лісове господарство» ДСГП «Ліси України».
Під час заходу інспекторами Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці наголошено на причинах нещасних випадків та заходах для їх недопущення. Зазначено, що основними причинами нещасних випадків зі смертельними наслідками в лісовому господарстві, які сталися під час виконання лісосічних робіт є насамперед порушення технологічного процесу та вимог інструкцій з охорони праці. Тому лісосічні роботи важливо виконувати згідно вимог законодавчих та нормативно-правових актів з питань охорони праці.
Під час заходу наголошено на запобіганні виникнення травматизму на підприємстві шляхом дотримання вимог нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки працівниками, роботодавцем. Доведено до працівників про відповідальність за порушення вимог щодо охорони праці та їх наслідків.
📲 Більше інформації з питань охорони праці, організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо – на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua