Про безпечну експлуатацію технологічного устаткування деревообробної промисловості йшлося під час семінару на підприємстві, де виготовляють фанеру

26 січня 2018

Днями фахівці ГУ Держпраці у Львівській області  провели  нараду – семінар з питань охорони праці, попередження виробничого травматизму та аварійних ситуацій у ТОВ «Фірма «Язьм».

Діяльність підприємства спрямована на виробництво фанери.

Під час  наради-семінару  присутні  проаналізували випадки виробничого травматизму в деревообробній промисловості.

Разом з тим обговорили правила безпечної експлуатації електроустановок, електрообладнання, освітлювального обладнання та  вимоги з охорони праці в деревообробній промисловості.

Водночас присутніх було поінформовано про необхідні вимоги для продовження терміну дії Дозволу на експлуатацію технологічного устаткування деревообробної промисловості.

Також зроблено короткий огляд законодавства з ринкового нагляду, зокрема технічних регламентів, які є у сфері діяльності Держпраці України. Розглянуті вимоги «Технічного регламенту засобів індивідуального захисту», зокрема вимоги засобів захисту органів зору, від механічної вібрації, для захисту тіла або його частин та засобів захисту від шкідливого впливу шуму.

 Присутніх було проінформовано щодо необхідності дотримання вимог «Технічного регламенту знаків безпеки і захисту здоров’я працівників».

На завершення наради-семінару працівники ГУ Держпраці відповіли на запитання, які задавали робітники.

До слова, на підприємстві працює  146 людей.