Про безпечну працю робітникам лісомисливського господарства

26 червня 2023
? Про безпечну працю робітникам лісомисливського господарства
♻️ Фахівці Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області провели наради з працівниками філій «Брустурянське лісомисливське господарство» та «Великобичківське лісомисливське господарство» державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України», що на Тячівщині та Рахівщині.
? На нарадах були присутні працівники філій, керівники підприємств та підприємці, які здійснюють лісосічні роботи та трелювання сировини.
☑️ Інспектори Держпраці наголосили про недопустимість випадків прихованого травмування працівників лісового господарства.
? Порекомендували приділяти відповідну увагу вимогам безпеки праці при виконанні лісосічних робіт: трелюванні, транспортуванні деревини, вантажно-розвантажувальних робіт за допомогою машин і механізмів. Дотримуватися технологічного процесу та вимог інструкцій з охорони праці.
? Також нагадали, що не можна допускати робітників до виконання робіт підвищеної небезпеки без відповідної професійної підготовки, а також всі робітники обов’язково повинні бути офіційно працевлаштованими. Дотримання всіх вимог дозволить створити безпечні та здорові умови праці для кожного працівника.
❗️ Більше інформації на порталі https://pratsia.in.ua