Про безпеку працівників пекарні йшлося на семінарі у с.Гусаків
24 січня 201923 січня державний інспектор ГУ Держпраці у Львівській області провів превентивний захід у ФОП Підганяк О.О., який здійснює діяльність у с.Гусаків, Мостиського р-ну.
В рамках зустрічі фахівець окреслив основні вимоги під час експлуатації виробничого обладнання, звернув увагу на необхідність проведення навчання з питань охорони праці для працівників, особливо тих, які залучені до робіт підвищеної небезпеки.
Інспектор наголосив, що при виготовленні хлібобулочних виробів необхідно дотримуватись вимог охорони праці та техніки безпеки, які передьачені у Державних стандартах безпеки праці та «Правилах техніки безпеки і виробничої санітарії для підприємств хлібопекарської і макаронної промисловості».
“Важливим завданням керівництва підприємства є постійна турбота про надійний захист працівників від різного роду небезпек, забезпечення працівників спецодягом і взуттям, іншими засобами індивідуального захисту”, – зауважив фахівець та повідомив, що в хлібопекарському виробництві найбільша кількість нещасних випадків спостерігається саме при експлуатації основного технологічного обладнання.